sobota 7. srpna 2010

help!

Chci domů!
Dnes jsme se přesunuli do Jeseníků a litujeme. Chata je v horách mezi Pradědem a jinými hřebeny, takže je tu stěží 14°C a mrholí. Vesnička je jinak pěkná, ale ta chata - bordel, bordel a zase jenom bordel! A na fotkách vypadala tak hezky... Do toho všeho jsou na severu (odkud jsem) ty příšerné povodně a rozvodnily se potoky, které se podle babičky nikdy dřív nedostaly ze svého koryta. Jsou zaplavená má oblíbená místa, kde nikdy voda nebyla. Je hrozný, že se o místech, které znám a kam často jezdím dozvídám jen útržky ze zpráv a nevím jak to tam vypadá. Nevím jestli se příští sobotu dostaneme domů. Dneska jsem zachytila net (ani nevím jak), ale jinak budu týden mimo kulturu=) Nevím NIC. Tak držte palce=)

2 komentáře:

  1. Držím, držím a pošlem ti tam nejakú pozitívnu energiu :)). Tá sa ti určite zíde, ak tam dojde :))...
    Ber to z tej lepšej stránky, že pokiaľ na tej chate niesú nejaké živočíchy ( napr. chrobáky, myšy..), tak je to v pohode... Určite si to užijete, len sa na to treba pozrieť z iného uhla.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. problém byl v tom, že tam posledních deset let byli snad jen pavouci a teď si svoje území nárokují tím, že lezou úplně všude a po všem, všude lítaly mouchy a v knížce jsem objevila škvora=D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!