pondělí 31. května 2010

come on, jess!

Nevím jak u vás, ale my tady na severu máme nechutný počasí. Já chci nosit sukně, šatičky a kraťasy, ne se balit do svetrů a šátků!
Jako každé pondělí, dnešek byl nudný, uspěchaný a mrazivý. 10°C mi prostě nepřipadá jako přijatelný počasí na to, že zítra je 1. června. Už nevím co nosit. Docházejí mi nápady a já to střídám: pondělí žlutej svetr, úterý šedivej, středa fialovej, čtvrtek černej...=D
Zítra jdu ke kadeřníkovi a je Den recese, takže čekejte dloouhej post a hoodně fotek!
Moje superdivný žlutý nehty - ten lak je fakt divnej a hrozně špatně se nanáší. Ale na léto bude dobrej=)
Taková momentka ze školy, ale docela se mi líbí.

tričko/náušnice C&A, cardigan Tally Weijl, kalhoty H&M, šátek/vesta Kress
Nikde jsem neviděla trapnější fotku než u schránek. Ale jenom tady je vidět dnešní nudný outfit.


Jessie, ke mně!
Našla dvoumetrový klacek a chtěla ho házet.
A můj nový lak. Nakupovat jdu až zítra, ale dnes jsme se stavily s M. v drogerii. Ta akce Maybelline je fakt výhodná, lak za 75 Kč na 29 Kč, to je prostě úžasný=) M. si koupila dlouho sháněný levandulový a takový podivný jade, takový víc do zelena. Já vzala tenhle modrý, zatím vyzkoušený jen na papíře, ale už se těším až ho budu mít na nehtech!





2 komentáře:

  1. Není ten žlutej lak od GS? Já si s ním dneska taky lakovala nehty a byl to teda porod. A ta žlutá ani není tak žlutá, jak jsem chtěla :-(. Ale taky si říkám, že když už není sluníčko, tak aspoň žlutej lak na nehtech :-D

    Jo, a moc ti to slušelo na procházce se psem, na to jaký je počasí, tak je to fajn :-). A vižličky jsou super :).

    OdpovědětVymazat
  2. není od GS ale nějaké miss selene a už si ho nikdy nekoupím=D ale je pravda, že když už nesvítí za oknem, svítí nehty=) jinak děkuju za pochvalu outfitu i za vižličky=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!