pátek 22. října 2010

the grass is getting greener each day

Mám to za sebou. Všechno. Všechny písemky, nejdůležitější referát pololetí, celý týden. Teď mne čeká týden zaslouženého volna.

Na angličtinu jsem si vybrala téma Aerosmith. Zvládla jsem to. Jakmile jsem řekla ,,Ladies and gentleman I have a presentation about an American hardrock band Aerosmith...'', bylo to za vodou. Spolužáci byli hrozně...dobré publikum=) Vážně mě každý den překvapují. Mile překvapují. Když došlo na ukázky videí, moje DJka pustila klip Pink a oni se smáli, potom došlo na Dream on a všichni ztichli, přeci jen je to docela depresivní, všechno vyšlo přesně na 45 minut, řekla jsem si: Udělalas to dobře. Dost mi zvedlo náladu i to, když mi učitel oznámil, že tolik bodů od publika ještě nikdo neměl. Další důležitou písemku z chemie jsem taky zvládla, z líčení ročního období mám taky dobrý pocit...odpoledne jsem padla do postele a málem usnula. Jenže ještě zbývalo utřít prach, vyleštit zrcadlo, protože jsem se už viděla jaksi v mlze... v pátek jsem vždycky úplně vyčerpaná. Ne že bych dělala něco šíleně vysilujícího, jenom po tom týdnu už nemám sílu na nic. Nejvíc mě štve, že nikdy nedokoukám Krause. Prostě padnu už po Večerníčku. V sobotu pak nevím v kolik jít spát a v pondělí dospávám o matice... je to zařarovaný kruh.

V pondělí jdeme na Kuky se vrací, prý nic jiného nedávají a v úterý do divadla na parodii Dona Quijota. A podzimní prázdniny=)

Dnes jsme zašly do kostela, kde jsou pravidelně různé výstavy. Upřímně, ani nevím, jak se tahle jsmenovala, ale minulá fotografická byla lepší. Teď jsou tu obrazy, některé mě sice zaujaly, ale minimálně půlka krajinek a zátiší byla úplně bez nápadu.

Tenhle s názvem Paříž mě oslovil asi nejvíc. Teď na něj ale koukám...není ta ruka trochu zdeformovaná?



cardigan C&A, vše ostatní H&M

Brož od M. k narozeninám. Mám jí už půl roku, ale teprve dneska jsem ji vyvenčila, původně to byl totiž jenom takový přívěsek. Prý je to Edward v malém vydání, řekněte že ne, jinak ji přestanu nosit! =)







Nechci listopad a neteším se na zimu! Tohle počasí mi maximálně vyhovuje (i když...ten vítr by nemusel foukat tak silně).

5 komentářů:

  1. cerveny kabat je to najlepsie, co na zimu mozes mat :)

    OdpovědětVymazat
  2. mas strasne krasny kabatik ta cervena je vazne skvela:))

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji za komentář. brož je moc pěkná! :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  4. jsem ráda že se vám kabát zatím pořád líbí, protože se tu bodu objevovat celou zimu =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!