úterý 21. září 2010

now baby I believe

Mám takový pocit, že se na nás přišlo konečně podívat babí léto. Ráno je sice opravdu hrozná zima, ale dnes odpoledne bylo dokonce 22°! I to mě přesvědčilo a já se rozhodla splnit úkol ze školy, jít domů pěšky a změřit si to. Hodina dvě minuty! A vůbec je mi skvěle...=) Pomáháte mi i vy! Včera jsem uviděla krásné číslo 12, M. nejoblíbenější, říkala jsem si, že se mi taky začíná líbit. Dneska vás už je 13! Někdy ve druhé třetí třídě jsme s M. vždy hádaly, co se stane na další pátek třináctého a hrozně se bály. Bylo to pro nás magické číslo. A pro mě pořád je - psát pro 13 lidí mě baví, děkuju vám za to!

Image and video hosting by TinyPic

Včera jsme byly s M. celý den spolu samy, koukaly na Dirty Dancing, jedly, jedly, jedly, stavily se v H&M, kde jsem si vybrala náhrdelník, poslouchaly oldies... Musela jsem ji taky hned využít k téhle fotce, kterou jaksi sama nevyfotím. Tenhle odstín modré od Maybelline taky miluju. Ale musí na něj být nálada (a to teď určitě je!).

Image and video hosting by TinyPic

Nevíte, z čeho se vyrábí vodové nanuky? Sáruš si dnes koupila jeden za 4 Kč! a vypadal fakt hrozně. Na obal se lepil jako žvejkačka a nešel vůbec dolů. Prý byl dobrý...

Image and video hosting by TinyPic

Po cestě domů jsem aspoň fotila, ale teď fotím víc mojí milovanou půjčenou Minoltou na kinofilm. Nemůžu se dočkat, až budu v ruce držet první fotky!

Image and video hosting by TinyPic

Co mám na svém rodném městě opravdu ráda? Přiznám se, moc toho není, ale miluju naše mosty. Jsem tak ráda, že bydlím za vodou=D

Image and video hosting by TinyPic

Mariánský most je prostě nádherný. Nebo ne?
Taky miluju svoje petrolejové džíny z H&M. Jenom se docela špatně kombinují. S tričkem s výrazným potiskem vypadají hrozně...jako městská uniforma a s jednobarevným + doplňky nudně. Prostě mixovat, mixovat, mixovat! Jen nechápu, proč byly arevné džíny tak sezonní záležitost. Najednou je měli úplně všichni a dnes už jsou k vidění málo. Tedy u nás na severu ne. Lidi, kam jste uklidili svoje barevné džíny?

Image and video hosting by TinyPic

Kotvička z uměleckých potřeb, kterou už jsem vám ukazovala.

3 komentáře:

  1. Máme ted nalakovaný nehty stejným odstínem, akorát ja mam ten lak z H&M. =)
    Moc pěkný most. =)

    OdpovědětVymazat
  2. kotvicku ti vazne zavidim proste .)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!