pátek 27. srpna 2010

red pirate pearls

Slíbila jsem sice dva posty, ale ten druhý jaksi nevyšel... chtěla jsem upáct muffiny! Nechápete tu bombu?=) Já jsem totiž totální kuchařský antitalent. Jenže ráno přišla mamka z práce, v ruce měla pytel s kilem švestek s tím, že jde upéct koláč. Příští víkend se chci dostat na Prague Fashinon Weekend a snad i přespat v Praze u M. táty, takže jestli to vyjde (drže palce!), muffiny se odkládají až na ten další víkend=) Tak apoň ten první post!

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

Jak jsem psala o tom, že jsem nechala 600 v obchodu s korálky v Písku, mimo jiné jsem koupila i tyhle rudé kuličky. Červené korále chci už hoodně dlouho, od té doby, co pozoruju jednu holčinu ve škole, která má jedny úžasné a vůbec jí to sluší=D U nás ve škole se taky dobře chytá inspirace!

Původně měl náhrdelník vypadat trochu jinak, ale vypadalo to divně. Přidělala jsem tam řetízek a než jsem to vyzkoušela, došlo mi, že to takhle vypadá mnohem líp. Tak jsem přidala další, který měl být za krkem, ale se dvěma řetízky vypadaly korále ještě líp...=D Hrozně se mi líbí a už se těším až v nich v září vyrazím! Vy se můžete těšit na další korálkové blbůstky, protože mám teď hooodně moc materiálu a přesně vím, co s těmi korálky budu dělat=)

3 komentáře:

  1. Ty korálky jsou nádherný=) Těším se na další=)

    OdpovědětVymazat
  2. Povedenej kousek :-). Podobně probíhá moje tvoření - z původní ideje vznikne něco úplně jinýho... a k 600,- v obchodě s korálkama... oj kdybych měla spočítat, kolik já už nechala v korálkárnách, to by byla suma :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!