neděle 1. srpna 2010

now, it's your turn, women!

Image and video hosting by TinyPic

Štramberská trúba
Tak a jsme ve Štramberku. Cesta byla úplně v pohodě (436 km) a zatím máme krásné počasí, snad nám to vydrží. Dorazili jsme asi ve čtyři, takže dnes nemám skoro žádné fotky (je vedro, takže zítra asi půjdeme na koupaliště = opět žádné fotky:), ale to něco málo se mi líbí.

Image and video hosting by TinyPic

brýle vintage, klobouk GATE, vše ostatní H&M

Image and video hosting by TinyPic

A protože se mamce nechtělo hned vyvářet, zašli jsme na večeři do naší oblíbené hospůdky na náměstí, seznámili se s pohodovými lidmi, ale především jsem měla perfektní výhled. Já ráda pozoruju lidi kolem, jejich chování a samozřejmě i oblečení;) Dnes tu bylo strašně moc turistů, ale můžu říct, že jsem neviděla skoro žádné ponožky v sandálech (pochvala!). A každý den taky budu psát ,,skóre'' muži vs. ženy co se týče oblečení. Netuším jak mě to napadlo, ale zatím je to 2:0 pro chlapy... Marně jsem hledala ženu, která by měla prostě šmrnc. Nic. Zato jsem pozorovala jednoho (a dneska jsem si zakázala ten pojem!) tak trochu šampónka, ale fakt mu to slušelo (košile, skinny, converse a k tomu ten skvělej rozcuch...). Pak prošel další týpek oblečený do černé (černé kalhoty, krásný tričko a klobouk!). Oba měli neskutečnej styl! Takže holky - zatím to prohráváme...

2 komentáře:

  1. skvelé fotky! :)
    no to je tak, dobre oblečený chlap má proste charizmu... mňa dokáže poriadne očariť, keď je nejaký "týpek" oblečený inak ako desať normálnych nudných chlapov... :))

    OdpovědětVymazat
  2. velmi pekne fotky a uplne suhlasim s nazorom carmabelle ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!