pondělí 30. srpna 2010

no time for loosers cause we are the champions of the world!

Na dnešek jsem měla naplánováno spoustu věcí - a trochu mi to překazilo počasí. Bylo 12°C! Tak nějak jsem po nošení sukýnek a kraťásků nevěděla co si vzít, abych nezmrzla. Nakonec jsem šla do knihovny, kde jsem vrátila mimo jné úžasnou knížku Na Větrné hůrce (četly jste to? líbí se vám?) a sešla se s Maky. Pak jsme prošly H&M a já si vybrala krásnou tašku ve slevách - za 150,-. Jenže měli poslední dvě, tak jsem si jí chtěla zamluvit, protože jsem nepočítala s větší útratou=D. A oni nesmí rezervovat doplňky! Tak si jí nechte! Když konečně přestao pršet, šly jsme si sednou ven před obchoďák a čekaly na Míšu a její ségru - měly jsme zamluvené čtyři lístky do kina.

Image and video hosting by TinyPic

Čekání před Fórem.

Image and video hosting by TinyPic

Kinosál našeho superbombamultipalacekina. Byly jsme na filmu Čarodějův učeň, prostě jsem to chtěla vidět=) Je to blbost, ale kvalitní blbost, celkem pěkné efekty, a když už nic jiného, nasmějete se. A v hlavní roli Nicolas Cage=)

Image and video hosting by TinyPic

Nálada po filmu=)

Image and video hosting by TinyPic

Ani si nevšimla foťáku.

Image and video hosting by TinyPic

triko Pimkie, džíny/pásek H&M, svetr Tally Weijl, sako Kress
Nebylo kde se vyfotit, jak říkám, málem jsme umrzly, takže jen obyčejně nudná domácí fotka=) S tím sakem vás ještě seznámím!

Image and video hosting by TinyPic

A jediná řasenka od Rimmel London ve které nevypadám jako Dolly Buster v další trapném pořadu na Primě (a to jsem už chtěla říct, že si Prima polepšila!).

Z kina jsem se vrátila ve skvělé náladě. Táta ani nevěřil že to byla jen dámská jízda=) Pomohla tomu i jedna milá zpráva, ale pak přišel šok. Mám rozvrh na letošek. A je to hrůza! Změnilo se nám spoustu učitelů, což by mi nevadilo, ale na angličtinu jsme dostali nejmladšího a nezkušeného profesora, jednoduše nás nic nenaučí. Já chci umět anglicky bez toho, abych platila majlant za soukromé hodiny!=)

1 komentář:

  1. No já svůj rozvrh ještě neznám, tak sem zvědavá.
    Mně se ten pořád líbi, pěkně se u něj nasměju, ale Dolly moc nemusím teda.
    Tak třeba ta taška nezmizí tak rychle z pultu=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!