úterý 26. října 2010

when children waiting for the day they feel good...

Znáte ty dny, kdy máte pocit, že všichni jsou tu jen kvůli vám, věci, které vás normálně dostanou do varu přejdete s úsměvem a pro všechny blbce máte pořád připravenou trefnou odpověď? Právě takové dny teď zažívám. Včerejší kino byl zážitek sám o sobě, dnešní divadlo taky a prázdniny za dveřmi...

Včera šlo několik tříd našeho gymplu do kina na Kuky se vrací, ostatní si program vymýšleli sami, jako třeba lezení na horolozeckou zeď. Naší třídní se varianta KUKY zdála nejjednoduší. A nám nejnudnější. Film je podle mě úplně dokonale natočený. Svět velkých dospělých se v něm mění na malý svět lesních potvůrek. Ty záběry mne dostaly. Fakt. Nadabovaný je taky skvěle, nejvíce se mi hodil hlas Svěráka na starého Hergota. Hlášky výborné. Ale příběh je slabý. Plyšák, který se nesmí namočit a má nemožnou barvu se vrací domů. To všechno jen proto, že na zadku nemá cedulku, že se může prát... Ten konec se mi líbil nejvíc. Nutil k zamyšlení. A záběry od Alberta jsou tady z Ústí! =)Kdyby byl trochu kratší a příběh se trochu víc vyšperkoval, Kuky se vrací by se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Jednoduše - zpracování dokonalé, skvělé, perfektní, nápad nic moc. To ale neznamená, že se mi film nelíbil.

No a dnešek... měli jsme povinné ještě divadlo. Parodie Don Quijote de la Ancha. Účinkovali jen dva herci plus asi dvacet lidí, průběžně vytažených z publika. Bylo to vtipné, ale hlavní postava, Profesor, jenom povídal, komentoval dnešní poměry a nadával Sancho Pazovi alias Anče. S originálním rytířem smutné postavy to nemělo společný ani název. Pak jsme cvakli několik fotek s nejmilejšími, naobědvali se v Mc Donald's, od kluků vyžebrali pití, na které nám jaksi nezbylo, zkusili si úžasný svetr, který se líbí jenom mě a potom s M. domů napsat referát na chemii. Ať máme přes prázdniny klid. Odpoledne jsme věnovaly ještě geocachingu, nafotily několik dalších fotek, které mi milovaná fotografka nechce poslat a domů jsem se podruhé dostala promrzlá až v pět. Přece nepromrhám den! :)

,,My máme ty prázdniny už docela nabitý, co?'' prohlásila Maky, když jsme naplánovali první dva dny. Ano, máme je hoodně nabitý! To znamená i hodně fotek...

Tahle se mi hrozně líbí. Vystihuje tu dnešní atmosféru. Ne, netuším proč čumim úplně někam jinam...

,,Holky, mamka chce, abych vás vyfotila v šatech. Chce vác prej vidět.''Kačí prostě musela mít fotku! To proto je vám zima, když se na K. podíváte=)
Upřímně, vraždila bych holky, co si přijdou do divadla v džínách a snowboardové bundě. Problém ovšem začíná, už když máme sraz na náměstí a tam na nás čeká třídní. V džínách. Tak se na mě nezlobte, ale to se prostě nedělá, paní profesorko.



To je ten svetr z H&M! Mě se strašně moc líbí. A má geniální střih - všechno zakryje a zároveň nevidí jako pytel. Áá, vůbec mi nevadí, že se nikomu nelíbí:)

Ten look elegantní učitelky potřeboval něčím rozbít. Tu tašku miluju, ale má jednu vadu. Když si třeba v MHD sednu a položím si ji na klín, všechno v ní prosvítá. Když jste bordeláři jako já a všechny svoje věci tam prostě jen naházíte, nastává další problém. Krom toho, že nepotřebuju, aby mi všichni spoluobčané okukovali mobil a peněženku, je docela trapný, když skrze bílé plátýnko prosvítá always ultra sensitive.

šaty C&A, pásek Tally Weijl, taška secondhand, silonky ťamani=)

Můj oblíbený šedý H&M lak. Na venkovním světle vypadá světle fialově, ve výtahu tmavě fialově a na umělém osvětlení je teprve vidět ten správný šedý odstín!


Dneska se mi dostala pod kurzor cover verze Mad world od Adama Lamberta. Adam Lambert se veřejně hlásí k tomu že je gay, skončil na druhém místě v osmé řadě American Idolu a jeho hvězda pořád stoupá. Nemám ho ráda, i když se mi dost jeho písní líbí. Jeho pohled říká: ,,Já jsem boss a ty jsi nula.'' To mi na něm hrozně vadí, takže ho prostě nemůžu poslouchat, ať má hlas jak chce hezký. Ale tenhle cover je...lepší než originál, lepší než od Garyho...je nejlepší!

1 komentář:

  1. aká si chudučká...

    no keď vidím kamarátku v takomto outfite tak mám zimomriavky:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!