pondělí 16. srpna 2010

deep forest

Na začátku mé blogspotové éry (kuk archiv!) jsem věnovala článek mojí vášni, úchylce a koníčku v jednou - korálkám. Přiznám se že od té doby co funguje idees style jsem neudělala nic (to je snad nejdelší pauza od začátku!), snad jen malé opravy starých věcí. Ale už delší dobu jsem měla v hlavě tyhle náušnice - a dneska jsem se s nimi hodinu trápila. Jsou tu=)

Image and video hosting by TinyPic

Hrozně se mi líbí. Pro mě je korálkování perfektní relax, prostě se jenom soustředíte na to, aby to vypadalo dokonale, na to, jak zakroutit drátky aby neškrábaly... V Písku, kam jak už jsem psala se taky chystám je nejbáječnější prodejna korálků na světe (ty výrazné zelené, lísteček a křišťály z náušnic jsou odtud), takže plánuju nakoupit další materiál, který mi pomalu ale jistě dochází=)

Moje straší práce si můžete prohlédnout na mém starém blogu, který jsem začala před čtyřmi roky a skočil na úkor této stránky...ZDE Moje korálky podléhají recyklaci =), takže je možné, že asi tak půlka z nich už je momentálně na úplně jiném náramku/náušnicích/šňůře=)

1 komentář:

Děkuji za komentář!