středa 30. června 2010

if we ever meet again

Začínají prázdniny. V neděli jedu na tábor (ještě upozorním), na který se těším celý rok. Mám druhé nejlepší výzo (já to prostě musela napsat, hrozně mě to překvapilo). Zítra jdu na Zatmění. V pátek snad na koupák. A přesto nemám ani v nejmenším radost.
Dostali jsme vysvědčení, splnila jsem si jedno přání a rozloučila se s přáteli. Bylo to celý takový smutný, rozpačitý. Potom jsem si ještě došla pro vysvědčení na ZUŠ a pak už do Mekáče a secondhandu. Odpoledne jsme koukaly s M. na Nový měsíc, sice znám tu knížku na zpaměť, ale nevadí=) Jenže se pořád nemůžu přimět k tomu, abych se radovala. Nevím proč. Prostě nemám náladu. A asi mít nebudu až do neděle.
Image and video hosting by TinyPic
Šaty už tu byly ale nevadí=) vše H&M
Image and video hosting by TinyPic
Tak mám dobrý známky, no. Proč z toho všichni dělaj takovou vědu??
Image and video hosting by TinyPic
,,Vyfotíme se společně, takže tady zůstaňte!!!'' K. mě donutila stoupnout si dopředu. Jsem tam zachycená přímo úžasně, fakt=D
A na závěr naše třídní písnička. Možná se v tercii sejdeme. Ale možná taky ne.

3 komentáře:

  1. gratulujem :))
    počuj, ty chodíš do sekundy??? nevyzeráš na to!

    OdpovědětVymazat
  2. díky=) ano, ale přesněji jsem včera přestala chodit do sekundy=D jsem skoro nejmladší, ale už to ani nijak neřeším, od první třídy jsem si zvykla=D taky mi pomáhá, že mi lidi říkaj, že vypadám na víc, takže je to v pohodě=)

    OdpovědětVymazat
  3. :)) myslím si že vek je iba číslo.. a ak sa cítiš dobre v takej vyspelosti akej si, tak je to super... vek netreba riešiť :))
    ale vážne vyzeráš dosť staršie :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!