středa 9. června 2010

hey there delilah, I know times are getting hard...

Tak nějak. Krušné to časy nastávájí nám, chudým študentům=D
Zbývá fakt dost málo dní do uzavření klasifikace, a tak učitelé zkouší a pořád, pořád píšeme. Otloukají nám o hlavu, že jsme výběrová škola, takže je to normální. No, pořád říkám, že nesnáším pojem NORMÁLNÍ=)
Co jsem tím chtěla říct? Mám málo času, musím se hodně šprtat, ale když ono je táák hezky... chci přispívat každý den, takže dokud bude takové krásné počasí, budu tu denně=D
Na výtvarce jsme konečně dělaly botičky. Sprejem. Bylo neskutečné vedro a poprvé jsem vyvenčila svoje úžasné šatičky. Prostě super den=)
šaty+legíny H&M, botičky Bama






moje srdíčkové

mačinky základ na zápisník

a andělčiny úžasné jarmilky! nejsou božské??

3 komentáře:

  1. tie šaty sú vážne pekné :))
    ale tie tvoje a andelčine botky sú geniálne!!! aj ja si to chcem nejak spraviť :), čo na to prosím ťa potrebujem??
    a s tým učením to mám podobne... ale dosť na to kašlem :))) však lepšie je ísť sa prejsť ako pariť sa nad knihami zamknutá v izbe...

    OdpovědětVymazat
  2. Ty botičky se vám fakt povedly...=)))

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji=) a pro azure: kup si nějakou levnou tapetu, třeba jenom metr a z toho vystřihnu šablonu, kterou potom nalepíš na boty, tričko nebo třeba tašku. musíš zakrýt části, které se nesmí obarvit, protože sprej má velký rozptyl. jinak se to stříká normálními spreji na zeď, seženeš je myslím v papírnictví a nejlepší značka je montana=D když to nastříkáš, trošku to ztvrdne, takže nedávej moc velkou vrstvu a pak nech zaschnout. jednoduché=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!