pondělí 17. května 2010

hard mondays...

Pondělky jsou vždycky náročné. trvá mi docela dlouho, než se dostanu z pohodové víkendové nálady zpět do té hektické školní. než se rozkoukám, je zase pátek=D
Už mě nebaví dělat, že začíná doba ledová, takže kašlu na přízemní mrazíky. Já chci léto, proč jsem sakra poslední dobou utratila většinu kapesného za sukně?=)
Mimochodem, fakt mě nikdo nechce fotit. Ještěže funguje samospoušť, ale je fakt, že když jsem dnes po kroužku focení čekala na autíčko a fotila se, lidi dost divně civěli. Ale co, ať se podívaj=)
Dnes jsem měla náladu na sladkej outfit. Mašličky, růžová, perlový náramek. Holky koukaly dost divně, ale za ty pohledy kluků mi to stálo;)
tričko terranova, džíny H&M, cardigan Tally Weijl, návleky H&M, náramek DIY, balerínky Deichman Včera v 9 večer jsem dostala tvořivou náladu a bez milosti rozstříhala příšernej náramek od babičky. Byl koženej, velkej a divnej. Ale byly na něm pravé říční perličky! Dala jsem je na lanko a to přidělala drátkem ke stužce, ta se zavazuje taky na mašličku. Hrozně moc se mi líbí=)

2 komentáře:

Děkuji za komentář!